Skip to main content

A JAZZY NEW YEAR! 2022

FayClaassenPaulHeller
Datum: zondag 2 januari 2022 15:00 - 17:00

Locatie: Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch

Adres: Boschdijkstraat 45 te 's-Hertogenbosch

Website:  www.verkadefabriek.nl

Helaas geannuleerd i.v.m. Covid-19 restricties.

FAY CLAASSEN TE GAST BIJ A JAZZY NEW YEAR!

Vol enthousiasme en hoop luidt Het Brabants Jazz Orkest graag het nieuwe jaar 2022 sfeervol in met hun traditionele nieuwjaarsconcert. Dit jaar zijn jazz-zangeres Fay Claassen en de Duitse saxofonist Paul Heller te gast.

Op 2 januari 2022 organiseert Het Brabants Jazz Orkest o.l.v. Jeroen Doomernik weer een Jazzy New Year, hét traditionele nieuwjaarsconcert van ’s-Hertogenbosch in de Verkadefabriek met zoals inmiddels gebruikelijk een gevarieerd muzikaal programma en verrassende gasten.
Fay Claassen, de meest veelzijdige jazz-zangeres van Nederland, behoort vocaal tot de Europese top. Wars van hokjesgeest en stijlbeperkingen, verruimt zij de laatste jaren haar muzikale horizon en overtuigt daarbij het publiek met verrassende eigen versies van bekende songs. Zij ontving al drie keer een Edison, de prestigieuze "Chet Baker Award" en een Gouden Plaat voor haar album Two Portraits of Chet Baker.
Verder is te gast de Duitse tenorsaxofonist, tevens componist en arrangeur Paul Heller. Paul is al vele jaren een vaste waarde in dd internationaal gerenommeerde WDR Big Band uit Köln.

Het Brabants Jazz Orkest heeft zijn thuisbasis in ’s-Hertogenbosch, maar bestaat uit muzikanten uit geheel Brabant en net daarbuiten. Het orkest musiceert op hoog niveau en levert met zijn vele bijzondere concerten een waardevolle bijdrage aan het muzikale klimaat van Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch.
Kenmerkend voor Het Brabants Jazz Orkest zijn de samenwerking met verrassende gasten en de eigenzinnige repertoirekeuze, variërend van traditionele arrangementen tot werk van hedendaagse componisten en arrangeurs. De combinatie van deze Brabantse bigband met Fay Claassen staat garant voor een onvergetelijke start van het jaar 2022. Graag brengen Het Brabants Jazz Orkest en Fay Claassen samen met u een Nieuwjaarstoost uit!

Entree € 18,50 / VF*pas voorverkoop € 16,50

Bekijk achtergrond van het project

Kaart