Skip to main content

A JAZZY NEW YEAR! 2024

Fay_Claassen
Datum: zondag 7 januari 2024 15:00 - 17:00

Locatie: Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch

Adres: Boschdijkstraat 45, 5211 VD 's-Hertogenbosch

Website:  https://www.verkadefabriek.nl/

Fay Claassen te gast bij A Jazzy New Year !

 Vol enthousiasme luidt Het Brabants Jazz Orkest graag het nieuwe jaar 2024 sfeervol in met hun traditionele nieuwjaarsconcert. Na twee eerdere pogingen die helaas als gevolg van Covid-19 in het honderd liepen, zijn we enorm trotst dat we - driemaal recht is scheepsrecht - dit jaar alsnog jazz-zangeres Fay Claassen als gast mogen verwelkom.

 Op 7 januari 2024 organiseert Het Brabants Jazz Orkest o.l.v. Jeroen Doomernik weer een Jazzy New Year, hét traditionele nieuwjaarsconcert van ’s-Hertogenbosch in de Verkadefabriek met zoals inmiddels gebruikelijk een gevarieerd muzikaal programma en verrassende gasten.

Te gast is Fay Claassen, de meest veelzijdige jazz-zangeres van Nederland. Fay behoort vocaal tot de Europese top. Wars van hokjesgeest en stijlbeperkingen, verruimt zij de laatste jaren haar muzikale horizon en overtuigt daarbij het publiek met verrassende eigen versies van bekende songs. Zij ontving al drie keer een Edison, de prestigieuze "Chet Baker Award" en een Gouden Plaat voor haar album Two Portraits of Chet Baker.

De geëngageerde presentatie is in handen van Lieve van Tuijl.

Het Brabants Jazz Orkest heeft zijn thuisbasis in ’s-Hertogenbosch, maar bestaat uit muzikanten uit geheel Brabant en net daarbuiten. Het orkest musiceert op hoog niveau en levert met zijn vele bijzondere concerten een waardevolle bijdrage aan het muzikale klimaat van Brabant en de stad ’s-Hertogenbosch.

Kenmerkend voor Het Brabants Jazz Orkest zijn de samenwerking met verrassende gasten en de eigenzinnige repertoirekeuze, variërend van traditionele arrangementen tot werk van hedendaagse componisten en arrangeurs. De combinatie van deze Brabantse bigband met Fay Claassen staat garant voor een onvergetelijke start van het jaar 2024. Graag brengen Het Brabants Jazz Orkest en Fay Claassen samen met u een Nieuwjaarstoost uit!

In eerdere edities van Jazzy New Year waren onder anderen Ellen ten Damme, Gerard van Maasakkers, Shirma Rouse, Edwin Rutten en Eric Vloeimans te gast.

Entree € 20,00 / VF*pas voorverkoop € 18.00

Kaarten kopen via www.verkadefabriek.nl

Jazzy New Year 2024 aankondiging

Bekijk achtergrond van het project

Kaart