• +31 6515 150 63

  |
 • info@HetBrabantsJazzOrkest.nl

  |

Agenda

 • zo
  26
  May
  2019
  Streekpark Kienehoef, Sint-oedenrode

  Dit jaar wordt het festival met een klapper afgesloten. Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis met het Brabants Jazzorkest staan op zondag 26-5 op het podium. Samen met de talenten van Pop&co zorgt zij voor een te gekke show.
  Pop & Colour Festival is een gratis cultureel festival dat inspireert en een podium biedt aan jonge talenten. Food-Art-Music & More; kunst en creativiteit in de breedste zin van het woord, voor iedereen toegankelijk. De organisatie van het festival is in handen van drie partijen: Stichting Phoenix Cultuur, Stichting Streekpark Kienehoef, De Helden van Kien en vele vrijwilligers.
  Verwacht veel live-muziek van de bands van Pop&Co, lekker eten&drinken en een boel gezelligheid voor iedereen. Zoals altijd is dit festival gratis toegankelijk.
  Pop&colour festival  25 en 26 mei.

 • zo
  09
  Jun
  2019
  12:30Jazz in Duketown - Markt - ‘s-Hertogenbosch

  Het Brabants Jazz Orkest (hbJAZZo) o.l.v. Jeroen Doomernik, met zangeres Vera Westra en trompettist Bert Joris.

  Ook dit jaar ontbreekt Het Brabants Jazz Orkest niet op Jazz in Duketown en wederom met bijzondere gasten. In dit geval zijn dat de Belgische trompettist Bert Joris en zangeres Vera Westera. Meestertrompettist Bert Joris behoort tot de crème de la crème van de Belgische jazzscene. Zijn naam wordt vaak in één adem genoemd met jazzlegendes als Toots Thielemans en Philip Catherine. Bert Joris, huiscomponist van het Brussels Jazz Orchestra, wordt geroemd om zijn warme toon en gevoel voor lyriek.
  Vera Westera geldt als een veelzijdige zangeres met enorm veel power in haar stem. Ze werkte onder meer samen met Martin Fondse.

  DATUM ZO 9 JUNI 2019 12:30 Markt

  Meer informatie over het programma Jazz In Duketown:
  www.jazzinduketown.nl

 • zo
  05
  Jan
  2020
  15:00Verkadefabriek– ‘s-Hertogenbosch

  NIEUWJAARSCONCERT
  HET BRABANTS JAZZ ORKEST

  Binnenkort meer info

  DATUM ZO 5 JAN 2020 AANVANG 15.00 UUR

   

© 2018 Het Brabants Jazz Orkest All Rights Reserved.